About me

Followers

Any comments or anything, Chat here with me


ShoutMix chat widget

Wednesday, February 2, 2011

SBP!!!!!

salam, a!!!!, aq masuk sbp!!!, nama: SM SAINS SULTAN MOHAMMAD JIWA. MRSM x dapat la pulak, ishh, lani aq nak p kolah mana, al-mashoor(L) abah senang jumpa, balik 2minggu sekali, yang sbp pulak high rankng, yg mana aq nak p ni!!!!!, kalau al-Mashoor(L) dah biasa dah, dah boley sesuaikan diri dah, tapi kat situ banyak orang yang *******, yang sbp pulak high ranking, best, banyak kemudahan, disiplin ketat cikit, tapi bila p kene sesuaikan kat situ la pulak, berilah petunjuk kepadaku ya ALLAH, lagi satu sek sbp tu jauh sgt, aq nikan anak manja, xleh jauh sgt, kat al-mashoor pun setiap hari rabu, abah mai lawat, adesss!!!, yang mana nie, kalau x p sbp pulak, rasa macam terlepas peluang g sek. bagus,  lagipun..., dekat al-mashoor(L) kawan dah ada dah, nnti kene cari kawn laen, rasanya AMIR nak p mrsm, nnti aq seorang la.., arif ada tapi x rapat sgt
haiyaa, mau p sekulaa mana!!!, balik sebulan sekali, 




:(KAWANX2KU, KORANG RASE AQ PATUT P MANA, JAWAPAN SILA BERI KAT SHOUTBOX ATAU COMMENT KAT SINI>....):

0 comments: